Κατάλογος Λιανικής

Κατεβάστε τον
κατάλογο λιανικής

Νέα Προϊόντα

DERMOPLAST ΚΡΕΜΑ
ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
ΑΓΧΟΣ
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
ΗΠΑΡ
Γνωρίστε την Paramedica

Η Paramedica είναι μια ανερχόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των θεραπευτικών-φυτικών σκευασμάτων, φυσικών καλλυντικών, βιολογικών και ειδικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής που παράγονται στο σύγχρονο εργαστήριό της.

Στόχος της εταιρείας είναι η υποστήριξη των φαρμακείων και των εξειδικευμένων καταστημάτων με μια πλούσια γκάμα ποιοτικών και ιδιαίτερων Ελληνικών σκευασμάτων. Το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων της Paramedica διακρίνεται ήδη για την αξιοπιστία και την ταχύτητα εξυπηρέτηση, καθώς η ικανοποίηση των πελατών μας και των τελικών καταναλωτών αποτελεί πάντα βασική μας επιδίωξη.

Σε μια εποχή που η υποστήριξη της υγείας και της ποιότητας ζωής του ανθρώπου γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο σημαντική, επιλέξαμε να χρωματίσουμε έντονα πράσινο τον εμπορικό μας κατάλογο. Συνεργαζόμενοι με Έλληνες παραγωγούς αρωματικών φυτών και Έλληνες μελισσοκόμους, καταφέραμε να τον εμπλουτίσουμε με μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων, που καλύmουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, με σεβασμό στην υγεία του αλλά και τη φύση. Ο παρών ιστοχώρος δημιουργήθηκε για εσάς, τους μελλοντικούς μας συνεργάτες.

Υπηρεσίες κ Πελατολόγιο

Η εταιρεία μας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, αποστέλλει τα προϊόντα της μέσω Courier για την ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοσή τους, χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης, συνεργαζόμαστε με φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, μέσα από την ποικιλία και την επάρκεια των προϊόντων μας.

Λιανικές Πωλήσεις

(+30) 23820 29613

Τα Νέα μας

Περισσότερα

Newsletter


© 2011 Paramedica. All rights reserved. Template and Icons
by DryIcons.com